Middel 4
WERKEN BIJ VELDKAMP
OVER ONS

VELDKAMP GESCHIEDENIS

KENNIS EN ERVARING

In 1988 werd met de oprichting van een eenmanszaak door Wim Veldkamp de basis gelegd voor het huidige familiebedrijf met ruim 90 medewerkers.

Oprichter Wim Veldkamp startte de onderneming na zijn loopbaan bij Thomassen & Drijver, een destijds prominente speler in de blikindustrie. Als servicemonteur was Wim op Europees niveau werkzaam en liep als techniek-liefhebber regelmatig tegen productieprocessen aan van 2- en 3-delig blik, die in zijn ogen veel slimmer en efficiënter konden.

Inmiddels is Veldkamp uitgegroeid tot de full service provider voor de totale verpakkingsindustrie. Geen uitdaging is te groot, concessies worden niet gedaan en ‘nee’ is een woord dat u bij Veldkamp niet snel hoort. Deze passie voor techniek is waar Veldkamp en de specialisten van Veldkamp voor stonden en blijven staan.

VELDKAMP SPIRIT

GEEN UITDAGING IS ONS TE GROOT

Wij van Veldkamp bieden verschillende diensten voor de totale industrie. Zo bieden we technische ondersteuning, houden we ons bezig met revisie, productieverhuizing, besturingstechniek, speciaalbouw en onderhoud. Wij komen bij u langs op locatie om u te ondersteunen. Als er bijvoorbeeld een onderdeel kapot is gegaan van een machine dan kan één van onze servicemonteurs langskomen om het onderdeel te vervangen of te repareren. Maar ook als u gaat verhuizen naar een ander pand dan helpen we u hier graag mee. Wij demonteren, transporteren en installeren uw machines, oftewel turn key.

Samen met ons team van gedreven technische specialisten bieden wij mechanische- en besturingstechnische totaaloplossingen, inclusief de vereiste inspecties, onderhoud, technische updates en fout-reducties.

GEEN UITDAGING IS ONS TE GROOT
Veldkamp staat bekend om de goede service en kwaliteit. Onze monteurs en specialisten beschikken over de juiste diploma’s en ervaring. We weten waar we over praten, we zijn flexibel en we kunnen schakelen als dat nodig is. Dankzij onze brede kennis van techniek nemen we de meest complexe machines onder handen, zowel mechanisch als ook besturingstechnisch. Geen uitdaging is ons te groot, concessies worden niet gedaan en ‘nee’ is een woord dat u bij Veldkamp niet snel hoort. Daarnaast hechten we enorm veel waarde aan veiligheid en daarom zijn we sinds 2015 VCA gecertificeerd.

VAN JUNIOR NAAR SPECIALIST

KENNIS EN ONTWIKKELING

Wij investeren in monteurs die zich verder willen ontwikkelen. Als  leerling ga je een meerjarig traject in waarbij je wordt begeleid door onze eigen praktijkopleiders en tegelijkertijd een opleiding bij een ROC volgt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om cursussen te blijven volgen zodat je kunt doorgroeien naar een specialisme of juist allround worden. 
 
Welke cursussen jij kunt gaan volgen, hangt af van je huidige kennis en ervaring. Heb jij een werktuigbouw-achtergrond en wil je meer leren over elektrotechniek, of je verdiepen in storingzoeken? Of wil je graag weten hoe je leiding moet geven in projecten, je softskills ontwikkelen behoort ook tot de mogelijkheden!

Cursussen die bij ons gevolgd worden zijn o.a.:
Elektrisch schakelen
Storingzoeken 
Hydrauliek
Pneumatiek 
Hoogwerker
Heftruck
VCA

FACILITEITEN

EEN WERKPLAATS DIE ALTIJD DRAAIT

Bij Veldkamp staan onze klanten centraal. Het geeft ons voldoening om uw machinepark een tweede leven te geven. Economisch rendabel door het simpel te houden, zonder poespas of dure verhalen.

Eenvoudigweg door creatief te zijn en resultaten te willen halen. Daarvoor hebben wij alle disciplines in huis inclusief een eigen werkplaats, besturing, verspaning, engineering, service en onderhoud.